Dvorišni stan u centru grada

Šifra nekretnine : 1138

Prodaja 22.000 € - Stan
37.00 m20.5 SobeTA Prizemlje/Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Centar I 

Prodaje se dvorišni stan u površini od 37 m2 u centru Subotice. U svom sastavu ima predsoblje, kupatilo i sobu. Ispred se nalazi pokrivena terasa. U dvorištu postoji parking mesto. Grejanje je na klimu ili TA peć. Na podovima su laminati I keramika. Lokacija I veličina objekta pogodna I za poslovni prostor. .

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • UREĐAJI:Klima

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Garsonjera u novogradnji Kertvaroš

0.5 | 25.8m2 | 22.800 €
Garsonjra sa terasom, na trećem spratu u zgradi u izgradnji. Sama zgrada je u okruženju ostalih novoizgrađenih objekata niže spratnosti gde dominiraju manje stambene zgrade od dve ili tri etaže kao i kuće u nizu. Celo naselje je povezano širokim ulicama sa potpunom infrastrukturom ( asfalt, pešačke staze, osvetljenje ). Naselje je izuzetno mirno i tiho a ipak sa par minuta hoda stiže se do svega što je potrebno savremenom domaćinstvu ( prodavnice, pekare, mesare, apoteke, pijaca, kafići i td ) Objekat je u fazi izgradnje a rok za završetak je Februar 2022 godine. Cena stana je 880 eura/m2. .
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Garsonjera u izgradnji Kertvaroš

0.5 | 25.93m2 | 22.900 €
Garsonjra sa terasom, na prvom spratu u zgradi u izgradnji. Sama zgrada je u okruženju ostalih novoizgrađenih objekata niže spratnosti gde dominiraju manje stambene zgrade od dve ili tri etaže kao i kuće u nizu. Celo naselje je povezano širokim ulicama sa potpunom infrastrukturom ( asfalt, pešačke staze, osvetljenje ). Naselje je izuzetno mirno i tiho a ipak sa par minuta hoda stiže se do svega što je potrebno savremenom domaćinstvu ( prodavnice, pekare, mesare, apoteke, pijaca, kafići i td ) Objekat je u fazi izgradnje a rok za završetak je Februar 2022 godine. Cena stana je 880 eura/m2. .
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Garsonjera u novogradnji Kertvaroš

0.5 | 26.36m2 | 23.200 €
Funkcionalna garsonjera površine 26,36 m2 na trećem spratu u zgradi u izgradnji. Sama zgrada je u okruženju ostalih novoizgrađenih objekata niže spratnosti gde dominiraju manje stambene zgrade od dve ili tri etaže kao i kuće u nizu. Celo naselje je povezano širokim ulicama sa potpunom infrastrukturom ( asfalt, pešačke staze, osvetljenje ). Naselje je izuzetno mirno i tiho a ipak sa par minuta hoda stiže se do svega što je potrebno savremenom domaćinstvu ( prodavnice, pekare, mesare, apoteke, pijaca, kafići i td ) Objekat je u fazi izgradnje a rok za završetak je Februar 2022 godine. Cena stana je 880 eura/m2. .
Detaljnije