Prizemna samostalna kuća na Paliću

Šifra nekretnine : 1141

Prodaja 46.000 € - Kuća
90.00 m235.00 ari3.0 SobeTA Prizemlje/Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Palić Telefonskih linija: 1 

Prodaje se prizemna samostalna kuća na Paliću u površini od 90kvm na placu veličine 3500. Kuća je građena od mešanog materijala. U svom sastavu ima predsoblje, odvojeni toalet, kupatilo, hodnik, dve spavaće sobe i dnevni boravak. Uz glavnu kuću postoji letnja kuhinja (oko 30kvm) sa trpezarijom, špajzem i malim dnevnim boravkom. Na podovima je keramika i brodski pod. Vrata i prozori su drveni. Grejanje u kući je na struju ili na čvrsto gorivo. Kuća poseduje bušeni bunar, septičku jamu i trofaznu dvotarifnu struju. U ulici postoji priključak za gradsku vodu i kanalizaciju. Od ostalih objekata u dvorištu se nalazi garaža i nekoliko šupa. Iza kuće se nalazi voćnjak sa raznim voćkama. .

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Podrum, Dvorište, Ostava
  • DOZVOLE:Građevinska dozvola, Upotrebna dozvola

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Prizemna samostalna trosobna kuća na Zorci

3.0 | 117m2 | 6.02ari | 45.000 €
Prodaje se trosobna kuća u površini od 117kvm na placu veličine 602 kvm. Kuća je građena od čvrstog materijala. U svom sastavu ima predsoblje, hodnik kupatilo, kuhinja sa trpezarijom i dnevnim boravkom i tri spavaće sobe. Na podovima je beton, laminati i keramika. Grejanje je na čvrsto gorivo. Kuća je obložena demit fasadom. Stolarija je drvena i pvc. Od infrastrukture kuća poseduje gradsku vodu, kanalizaciju i trofaznu dvotarifnu struju. .
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Samostalna spratna kuća u Novom Selu

6.0 | 210m2 | 23ari | 45.000 €
Prodaje se samostalna spratna kuća površine 210kvm na placu od 2300kvm. U prizemnlju kuće se nalazi predsoblje, tri spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom I dva kupatila, a u potkrovlju se nalaze dve spavaće sobe I kuhinja. U sklopu kuće nalazi se garaža I kotlarnica. Grejanje je centralno na čvrsto gorivo. Na podovima su parketi, laminati i keramika. Kuća poseduje bušeni bunar, dve septičke jame i trofaznu dvotarifnu struju. U dvorištu se nalaze pomoćni objekti. Zidani bazen se nalazi iza kuće. Svaki objekat je legalizovan. .
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Dvojna kuća u Keru kod bolnice

3.0 | 117m2 | 3.8ari | 49.500 €
Prodaje se dvojna kuća u površini od 117kvm na placu veličine 380kvm. Sastoji se od predsoblja, 3 sobe, kuhinje sa trpezarijom i kupatila. Na podovima su parketi i keramika. Stolarija je drvena. Od infrastrukture kuća poseduje gradsku vodu, monofaznu dvotarifnu struju i septičku jamu. Na ulici postoji priključak za gas i kanalizaciju. Kuća ima dobar potencijal i kao poslovni objekat. Od pomoćnih prostorija tu se nalazi garaža i nekoliko manjih ostava.Ne može na kredit. .
Detaljnije