Prizemna samostalna kuća u Gornjem Tavankutu

Šifra nekretnine : 1165

Prodaja 25.000 € - Kuća
120.00 m215.33 ari3.0 SobeCG Prizemlje/Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Gornji Tavankut 

Prodaje se prizemna samostalna porodična kuća u Gornjem Tavankutu u površini od 120kvm na placu veličine 1533kvm. Jedan deo kuće je građen od mešanog a drugi od čvrstog materija. U svom sastavu ima predsoblje, veliki dnevni boravak, dve spavaće sobe, dva kupatila, kuhinju i veliku trpezariju. Veći deo nameštaja ostaje u kući. Kuća poseduje bušeni bunar, septičku jamu i trofaznu dvotarifnu struju. Grejanje je centralno na čvrsto gorivo. Na podovima su laminati i keramika. Prozori i vrata su drveni. U dvorištu se nalaze dve garaže, letnja kuhinja, kotlarnica i nekoliko ostava. U blizini kuće nalazi se vrtić, škola, prodavnica. .

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Dvorište, Ostava, Pomoćni objekti
  • DOZVOLE:Građevinska dozvola, Upotrebna dozvola

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Kuća na Makovoj Sedmici

2.0 | 93m2 | 11.53ari | 25.500 €
Prodaje se kuća od čvrstog materijala na Makovoj Sedmici u površini od 93kvm na placu veličine 1153. U svom sastavu kuća ima predsoblje, kuhinju, trpezariju kupatilo,ostavu, dnevnu I spavaću sobu. Potrebna ulaganja u kuću su stavljanje laminata ili parketa u sobe I pločica u kupatilo. Jedan deo krova na kući je nov. Vrata I prozori su drveni. Kuća poseduje bušeni bunar, septičku I trofaznu dvotarifnu struju. Moguć je priključak na gas I gradsku vodu. (priključci se nalaze odmah ispred kuće) Od dodatnih prostorija u dvorištu se nalazi zidana garaža, šupa I ostava. .
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Prizemna samostalna kuća

3.0 | 104m2 | 6.01ari | 26.000 €
Prodaje se prizemna samostalna kuća građena od mešanog materijala u površini od 104kvm na placu veličine 601kvm. U svom sastavu ima predsoblje, hodnik, tri sobe I kupatilo. U produžetku kuće nalazi se jos jedna garsonjera. Na podovima se nalazi beton I itison. Stolarija je drvena. Kuća poseduje bušeni bunar, septičku jamu I monofaznu struju. Grejanje je na čvrsto gorivo ili na klimu. Drugi objekat koji se nalazi u dvorištu je letnja kuhinja ispod koje se nalazi podrum. Od ostalih objekata tu se nalazi garaža I šupa. Svaki objekat je legalizovan, papiri su uredni, može na kredit. .
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Prizemna samostalna kuća u blizini Dudove Šume

2.0 | 82m2 | 26.500 €
Prodaje se prizemna samostalna kuća u površini od 82kvm. U svom sastavu ima hodnik, kuhinju sa trpezarijom, i 2 sobe. Na podovima se nalazi beton. Stolarija je drvena, vrata ulazna su sigurnosna. Kuća poseduje gradsku vodu i kanalizaciju, monofaznu dvotarifnu struju. .
Detaljnije