Spratna kuća na Kelebiji

Šifra nekretnine : 1232

Prodaja 40.000 € - Kuća
90.00 m227.00 ari3.0 SobeCG  Štampaj
Lokacija: Kelebija Telefonskih linija: 1 

Prodaje se spratna kuća u površini od 90kvm na placu veličine 2700 kvm. Kuća je građena je od čvrstog materijala. U svom sastavu ima hodnik, kupatilo, kuhinju, trpezariju, dvevni boravak i na spratu su dve spavaće sobe. Na podovima su laminati i keramika. Grejanje je centralno na čvrsto gorivo i na kaljeve peći. Stolarija je drvena. Kuća poseduje bušeni bunar dubine 60m, septičku jamu i trofaznu dvotarifnu struju. U sklopu kuće nalazi se garaža sa kanalom i podrum površine 25m2. Oko kuće se nalazi voćnjak sa zasadom dunja 70sadnica, kajsija 35 sadnica I šljiva 25 sadnica. Ceo voćnjak je pokriven sa sistemom navodnjavanja kap po kap. Kuća i dvorište su obezbeđeni alarmom i video nadzorom. Asfaltni put je udaljen oko 1000 m. .

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Podrum, Terasa, Tavan, Dvorište, Ostava, Pomoćni objekti
  • UREĐAJI:Internet, Video nadzor, Alarm

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Prizemna samostalna kuća sa potkrovljem

3.0 | 162m2 | 41.53ari | 39.500 €
Prodaje se prizemna samostalna kuća sa potkrovljem u površini od 162kvm na placu veličine 4153kvm. U prizemlju ima predsoblje, kuhinju sa trpezarijom i dnevnim boravkom, spavaću sobu i kupatilo. Na spratu se nalaze dve spavaće sobe i kupatilo. Na podovima su brodski podovi i keramika. Vrata i prozori su drveni termopan. Grejanje je centralno na pelet. Od dodatnih prostorija postoji nekoliko manjih pomoćnih prostorija i zidana garaža. Oko kuće se nalazi demit fasada. Kuća poseduje bušeni bunar, septičku jamu i trofaznu dvotarifnu struju. Svaki objekat je legalizovan, papiri su uredni. .
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Prizemna samostalna trosobna kuća na Zorci

3.0 | 117m2 | 6.02ari | 41.500 €
Prodaje se trosobna kuća u površini od 117kvm na placu veličine 602 kvm. Kuća je građena od čvrstog materijala. U svom sastavu ima predsoblje, hodnik kupatilo, kuhinja sa trpezarijom i dnevnim boravkom i tri spavaće sobe. Na podovima je beton, laminati i keramika. Grejanje je na čvrsto gorivo. Kuća je obložena demit fasadom. Stolarija je drvena i pvc. Od infrastrukture kuća poseduje gradsku vodu, kanalizaciju i trofaznu dvotarifnu struju. .
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Dvojna kuća u Novom Selu

4.0 | 136m2 | 38.000 €
Prodaje se dvojna kuća u Novom selu u površini od 136kvm. Kuća u svom sastavu ima suvi ulaz, hodnik, trpezariju, kupatilo I 4 sobe. Od ostalih prostorija postoji ostava I podrum. Na podovima se nalazi parket I keramika. Stolarija je drvena. Kuća poseduje bušeni bunar, gradsku vodu I kanalizaciju, septičku jamu I trofaznu dvotarifnu struju. Kuća je odmah useljiva. Postoji mogućnost kupovine I sa nameštajem. .
Detaljnije