Prizemna samostalna trosobna kuća u Novom Selu

Šifra nekretnine : 1262

Prodaja 60.000 € - Kuća
120.00 m22.63 ari3.0 SobeCG Prizemlje/Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Novo Selo Telefonskih linija: 1 

Prodaje se prizemna samostalna kuća u površini od 120kvm na placu veličine 263kvm. U kući je sprovedeno centralno grejanje  Kuca poseduje gradsku vodu I kanalizaciju I trofaznu dvotarifnu struju. Stolarija je pvc I drvena, Na podovima su laminati I keramika. .

Dodatne karakteristike

  • INFRASTRUKTURA:Kanalizacija
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Spratna kuća u zajedničkom dvorištu, u blizini centra grada

4.0 | 113m2 | 63.000 €
Prodaje se spratna kuća u površini od 113kvm građena 90tih godina od cigle. U prizemlju se nalazi predsoblje, kuhinja sa trpezarijom i dnevnim boravkom i kupatilo dok se na spratu nalaze 3 spavaće sobe. Na podovima su brodski podovi, laminati i keramika. Stolarija je drvena, vrata ulazna su sigurnosna. Od infrastrukture poseduje gradsku vodu, kanalizaciju i trofaznu dvotarifnu struju. Kuća ima dobar potencijal kao stambena ili poslovna jedinica, kao recimo, ordinacija, za kancelarije, kozmetički salon, stan na dan itd. .
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Spratnica na Makavoj Sedmici

5.0 | 178m2 | 20ari | 50.000 €
Prodaje se spratna kuća povrsine 178kvm na placu veličine 2000kvm. U prizemlju se nalazi hodnik, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, dnevna I dve spavaće sobe. Kvadratura prizemlja iznosi 85kvm. Na spratu se nalazi jedna spavaća soba, nezavršeno kupatilo I velika kuhinja sa trpezarijom iz koje se izlazi na terasu veliku 48kvm. Na podovima se nalazi beton. Vrata I prozori su drveni. Kuća poseduje gradsku vodu, 2 bušena bunara, dve septičke jame. Od dodatnih prostorija tu se nalazi šupa veličine 65kvm, šahta 12kvm. Svaki objekat je obezbeđen alarmom. U zadnjem delu dvorišta nalazi se voćnjak u kojem se nalazi podzemni zalivni sistem. Ceo plac je ograđen. Kuća je legalizovana. .
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Prizemna samostalna kuća na Paliću

3.0 | 90m2 | 35ari | 46.000 €
Prodaje se prizemna samostalna kuća na Paliću u površini od 90kvm na placu veličine 3500. Kuća je građena od mešanog materijala. U svom sastavu ima predsoblje, odvojeni toalet, kupatilo, hodnik, dve spavaće sobe i dnevni boravak. Uz glavnu kuću postoji letnja kuhinja (oko 30kvm) sa trpezarijom, špajzem i malim dnevnim boravkom. Na podovima je keramika i brodski pod. Vrata i prozori su drveni. Grejanje u kući je na struju ili na čvrsto gorivo. Kuća poseduje bušeni bunar, septičku jamu i trofaznu dvotarifnu struju. U ulici postoji priključak za gradsku vodu i kanalizaciju. Od ostalih objekata u dvorištu se nalazi garaža i nekoliko šupa. Iza kuće se nalazi voćnjak sa raznim voćkama. .
Detaljnije